Zupa z pieczarek i delikatnych grzybów shimeji, z lekką nutą umami
pierożki z indykiem, makaron ryżowy, brokuł, pieczarki
makaron udon, pak choi, jajko, kiełki mung, shiitake, rzodkiew marynowana, szczypiorek
makaron ramen, jajko, baby kukurydza, narutomaki, marchew po koreańsku
makaron ramen, brukselki, jajko, narutomaki, rzodkiew świeża i marynowana
makaron ramen, baby broccolini, jajko, rzodkiew marynowana, narutomaki
grzanki, grzyby shiitake, cebula, ogórek
sos mango-chilli, sos spicy-mayo
papier ryżowy, nori, ryż, serek śmietankowy, tamago, awokado, tobiko
sezam, sos gochugaru
mix sałat, warzywa, dressing jogurtowy
papier ryżowy, szpinak, serek śmietankowy, warzywa
Chrupiące pierożki gyoza z soczystą wieprzowiną i pikantnym kimchi, smażone do złocistej perfekcji, podawane z sosem grzybowym.
sos bulgogi, warzywa, shiitake, sezam
grzyby shimeji, parmezan, szalotka
sos hoisin, warzywa, orzeszki pini
Delikatny stek z łososia w kremowym sosie krewetkowym, podany z aksamitnym puree, chrupiącymi warzywami i lekką pianką mandarynkową, która dodaje świeżej cytrusowej nuty.
baby broccolini, papryka, fasołka szparagowa, sos słodko-kwaśny
Soczyste filety dorady z grillowanymi warzywami i chrupiącymi gnocchi, pełne harmonijnych smaków. Posypane kawiorem z wina i wiśni, niczym kwiaty sakury.
Pieczone udka kurczaka w stylu BBQ owinięte boczkiem, podane z aksamitnym puree z dodatkiem miso dla bogatego smaku
ser cheddar, pomidor, ogórki azjatyckie, shiitake, sos truflowy, frytki
ser cheddar, pieczarki, ogórki azjatyckie, sos spicy-mayo, frytki
ryż, brokuł, baby kukurydza, marchew po koreańsku
ryż, pomidorki cherry, warzywa, sos
ryż, pomidorki cherry, warzywa, sos
biszkopt czekoladowy, karmel, popcorn
creme fraiche, frużelina wiśniowa, owoce
beza, orzeszki, mus czekoladowy, owoce
Warstwowe ciasto miodowe z kremowym nadzieniem, rozpływające się w ustach
cramble, karmel, lody, owoce